Horoskop: Pred ovim znakom je sjajan period! – Balkanske Vesti Net
Saturday , April 21 2018
Home / Astrologija / Horoskop: Pred ovim znakom je sjajan period!

Horoskop: Pred ovim znakom je sjajan period!

Srećan rođendan, drage Ribe!

Ova godina je jedna od boljih godina za Vas jer ćete ući u novi ciklus. Protekle dve i po godine su bile veoma težak period za Vas, ali se to neće ponoviti neko vreme. Problemi sa novcem će biti manji, sve će ići mnogo lakše na poslu, a slagaćete se bolje i sa kolegama. Dogodiće se promene koje želite dugo i sve na čemu ste radili do sada će početi da se ostvaruje i stabilizuje. Bitno je da se fokusirate na ono što hoćete i biće lako.

POSAO

Što se tiče posla, ako sarađujete sa nekim osobama iz inostranstva, ako možda putujete zbog posla, biće ovo bolja godina. Mogući su manji problemi tokom februara i do polovine marta. Nemojte previše da verujete drugim ljudima. Potrudite se da sve što radite držite za sebe do poslednjeg trenutka.

Prijatelji i saradnici ove godine nisu baš od pomoći, pa sve što možete uradite sami. Kreativnost će se ceniti. Imaćete dosta obaveza, morate da budete dobro organizovani i da sve radite na vreme. Tek od polovine maja ćete videti rezultate svog rada.

Biće ovo uzbudljiva godina, sa dosta uspona i padova, ali ćete se vratiti na pravi put. Bitno je da ne pravite nagle promene u karijeri. Takođe, nije dobro da radite više poslova ove godine, nego se fokusirajte na jedan, na jednu oblast i posvetite se tome.

Potrebno je da se uozbiljite i da ne rasipate energiju, vreme i novac na više strana. To Vam nikako neće doneti napredak. Konačno, posle dve i po godine nećete imati više toliko poteškoća, neće Vas niko usporavati i saplitati, pa ćete moći da završite sve što ste godinama planirali.

Verujte više u sebe, imate podršku porodice, pa će sve biti kako treba. Od novembra ćete lakše doći do uspeha na poslu, imaćete veću podršku kolega i to će se nastaviti i tokom cele 2019. godine.

Možete malo više da štedite u januaru 2019. godine, da ne biste posle imali veće brige oko novca.

LJUBAV

Tokom cele godine ćete biti previše osetljivi, skloni zaljubljivanju. Bitno je da ne ulazite u bespotrebne rasprave sa partnerom. Ove godine ćete želeti, ako ste u vezi, da stupite u brak, da zaokružite tu priču. Ne želite više da budete u nekom odnosu bez plana o budućnosti. Putujte više sa partnerom ako možete, to će osetno poboljšati odnos.

Slobodni, imaćete dosta susreta u toku godine koji se potencijalno mogu da pređu u neku vezu. Vagate dosta za i protiv jer ne želite da gubite vreme.

Bićete strastveni i romantični tokom cele godine, sve će ići u Vašu korist. Na putovanju ćete možda upoznati zanimljivu i pričljivu osobu koja će Vas oduševiti. Može to biti i neko ko nije iz Vašeg mesta.

Periodi koji nisu dobri za ulazak u brak ili vezu su: druga polovina februara, mart, do polovine aprila, kao i period od poslednje nedelje jula do polovine avgusta. Nije dobar ni period krajem godine, od polovine novembra do prve nedelje decembra.

ZDRAVLJE

Jačajte imunitet ove godine. Metabolizam će Vam se ubrzati, tako da ćete moći više da jedete, a manje da se gojite, pa su ovo dobre vesti. Bavljenje sportom zbog viška energije je preporuka. Od početka novembra ipak pripazite na kilažu, onda će se svaka nebriga o telu videti. Bićete nervozni više tokom poslednja dva meseca ove godine, pa razmislite na koji način možete da se opustite.

mondo.rs

O nama nenad

Vidi još

Dva horoskopska znaka koja nikada ne lažu

OVAN Iako su energični, oni ne žele svoju energiju trošiti na laganje. Zbog svoje impulsivnosti ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *