SAŠA POPOVIĆ OTKRIO TAJNU: Koliko Jelena Karleuša dobiva za učešće u žiriju “Zvezda Granda” – Balkanske Vesti Net
Monday , March 19 2018
Home / Showbizz / SAŠA POPOVIĆ OTKRIO TAJNU: Koliko Jelena Karleuša dobiva za učešće u žiriju “Zvezda Granda”

SAŠA POPOVIĆ OTKRIO TAJNU: Koliko Jelena Karleuša dobiva za učešće u žiriju “Zvezda Granda”

Zanimljivo je da Jelena Karleuša i direktor “Grand produkcije” iznose potpuno drugačije priče o ovoj temi. Naime, dok Saša Popović tvrdi da Jelena ima više nego dobar honorar, Karleuša tvrdi da žirira praktično besplatno!

– Dušku sam kupila sat za rođendan, ali naravno da to nije bilo od Popovićevog honorara! Od njegovog honorara ne mogu da kupim ni grisine. Radim u žiriju za dobar rejting, dobre odnose sa “Grandom” i sa Sašom i zaista nemam honorar. Ne znam za ostale, možda oni imaju neku lovu i interes – izjavila je Jelena.

S druge strane, direktor “Granda” Saša Popović tvrdi suprotno.

– Karleuša ne sedi za džabe u žiriju, ne sekirajte se! Zaradi ona mnogo više nego svi mi – naveo je Popović, koji je potom pohvalio Jelenu.

– Nedavno sam bio na njenom nastupu i bio sam fasciniran. Ona zaista na bini izgleda svetski i nije imala nijedan falš za dva sata, koliko je nastupala.

Peva odlično i evidentno je da od kada je ona u žiriju, razvaljujemo sa rejtingom. Naravno, neću da potcenjujem ostale članove žirija, ali Jeca zaista izaziva pažnju – zaključio je Popović.

izvor: doznajemo.com

O nama nenad

Vidi još

ONA IMA PREKO 100 KG I DOBILA JE SVIH 7 GLASOVA: Kada ju je Jelena Karleuša vidjela, uslijedio je komentar koji nikada nikome nije rekla!

Krstinja Matanović izazvala je komentar Jelene Karleuše kakav niko nije nije očekivao! Naime, kada je ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *