(VIDEO) NOVI DETALJI: Djevojka koja je uhvaćena u društvu Ace Lukasa je 25-godišnja Banjalučanka privođena zbog pros*itucije! – Balkanske Vesti Net
Monday , March 19 2018
Home / Showbizz / (VIDEO) NOVI DETALJI: Djevojka koja je uhvaćena u društvu Ace Lukasa je 25-godišnja Banjalučanka privođena zbog pros*itucije!

(VIDEO) NOVI DETALJI: Djevojka koja je uhvaćena u društvu Ace Lukasa je 25-godišnja Banjalučanka privođena zbog pros*itucije!

Folk zvijezda Aca Lukas (49) prije nekoliko mjeseci rastao se od Sonje Vuksanović, a od tada pa do danas povezivan je sa bar pet žena, među kojima je bila i pjevačica Kaja Ostojić! Međutim, Lukas je sada uhvaćen sa plavušom iz Banjaluke, Plejboj zečicom Božanom Vujinović. Božana ima 25 godina, a sa Lukasom se provodila u beogradskom restoranu u centru grada.

Druženje je bilo ove nedjelje, a na snimcima se čuje i vidi kako Lukas pjeva pjesme “Ružica si bila”, “Božanstvena ženo” i “Ti si sav moj bol” … Božana je sve vrijeme sjedila pored njega, pa igrala, a onda mu je malo sjedila i u krilu.

Na jednom snimku, njegova ruka je među njenim nogama, a ako je suditi po tome da u restoranu nije bilo gužve sve ovo desilo se u sitnim satima.

Podsjetimo, Božana se prošle godine našla u centru pažnje zbog afere sa oženjenim fudbalerom Milanom Biševcem.

2014. godine sa Mimi Oro je privedena zbog sumnje da se bavi pros*itucijom.

O nama nenad

Vidi još

ONA IMA PREKO 100 KG I DOBILA JE SVIH 7 GLASOVA: Kada ju je Jelena Karleuša vidjela, uslijedio je komentar koji nikada nikome nije rekla!

Krstinja Matanović izazvala je komentar Jelene Karleuše kakav niko nije nije očekivao! Naime, kada je ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *